Kérdezz!

Az oldalon nem csak meg- és átélt tapasztalatok megosztására van lehetőség. Itt felteheted azokat a kérdéseket, amelyeket eddig nem mertél. Kérdezz bátran, bármit. Nem ígérjük, hogy mi fogunk világmegváltó válaszokat adni, a megváltás már megtörtént. DE hisszük és valljuk, hogy fogsz kapni választ a kérdése(i)dre, mert vannak keresztyén nők körülötted, akik tudnak még neked újat és jót mondani. Hát ne félj feltenni a kérdésed!

Az alábbi űrlapot kitöltve eljuttathatod hozzánk a kérdésed. Jelezheted felénk, hogy személyes választ vársz vagy publikusat. A kettő közötti lényeges különbség, hogy ha publikus választ akarsz kapni, a kérdésed kikerül az oldalra, s bárki megtekintheti, bárki válaszolhat rá. Ebben az esetben tehát a kérdésed először a levelesládánkban landol, s hamarosan a “Fórum” menüpont alatt lesz olvasható, oda fognak érkezni a válaszok is.

Ha intimnek érzed a kérdésed, akkor a leveledet eljuttatjuk egy hitben tapasztalt nőnek, akiről tudjuk, hogy tud tanácsot adni (vagy akár olyan személynek, akinek konkrétan szeretnéd, csak nem mered felvállalni a neved, ilyen esetben kérjük add meg a címzett email címét. Ezt a megjegyzésben megteheted.)