Harcosok klubja

Este azzal a gondolattal feküdtem le, hogy mikor fogom kinőni végre a harcos jegyeimet? Én aki folyton csatározok, küzdök valamivel… mikor leszek végre az a szelíd, csendes, lágy nőidea, amilyennek néha úgy érzem lennem kell?

Reggel azt olvastam, hogy Jézus mindig küzd, és folyton fáradozik értem.

Pontos válasz a kérdésemre. Nahát! Akkor ez is krisztusi jellemvonás lenne, az állandó küzdelem, és nem is kell megválnom tőle?

Mikor már kicsit jobban ébren lettem, visszakerestem az igét (Kolossé 4.12), majd agyon csapott a nagy felismerés… ezt nem is Jézus, hanem Epafrász csinálta. -.- Milyen kár! Pedig azt hittem végre valahára…

De gyorsan beugrott, hogy Jézus is csinál valamit!

Közbenjár! Ennek görög megfelelője a beszélget, társalog. Ez egy folyamatos ige. Jézus értem imádkozik. Hiszen Krisztus Jézus … esedezik is értünk. Róma 8.34

Azt meg tudjuk az Efézus 6:12-ből, hogy nem a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, a sötétség világának kormányzói ellen, a gonoszságnak az ég magasságaiban lévő szellemei ellen.

Ennek a harci jellegéről nincs kétségem. Jézus seregében nőként is ott a helyem, a harcos voltom nem vész kárba!

Nyúl Sára

2 thoughts on “Harcosok klubja”

  1. A harcos benned van mert benned lakozik a Judabeli oroszlan nem csak a megöletett bárány!!! Erre januárba jöttem rá mivel Isten megbizott azzal hogy hirdessem ki Akháb,Jezabel,Babilon,Assziria,Midián fjedelmeknek az iteletèt Kalotaszeg èsErdèly felett.Megèrtettem azt hogyIsten ,amii Èdesapánk nagytakaritást akar tenni a szellemvilágba mèg mielőtt eljönne a várva várt èbredès!!

Szólj hozzá bátran!